Hvis du bestiller mellem torsdage kl. 14 og tirsdage 08, kan du hente dine friskbagte varer efterfølgende torsdag 12-17.30

Feelgood Bakery NGF Sandkage / grundopskrift

Feelgood Bakery NGF Sandkage / grundopskrift

Du skal bruge: Kageform ca. 1½ liter eller springform 18 cm i diameter. 200 g Feelgood Bakery Allround Melmix 200 g blødt smør 200 g rørsukker Korn af en halv stang vanilie eller 1 tsk vaniliepulver 4 æg 1 tsk bagepulver. Sådan gør du: Tænd ovnen på 175 grader celsius. Smør bageformen eller beklæd den med bagepapir. Rør smør, sukker og vanilje hvidt og skummende. Rør æggene i et ad gangen og rør godt mellem hvert æg. Jo mere du rør jo luftigere resultat. Bland mel og bagepulver. Sigt blandingen i dejen og vend forsigtigt. Hæld dejen i formen og bag kagen midt i ovnen i ca. 1 time. Variationer: Denne grundopskrift kan varieres i det uendelige! Prøv f.eks. at tilsætte dejen fintrevet skal fra en økologosk citron eller 50 gr. hakkede nødder samt 70 gr. hakket mørk chokolade. Skal kagen være lidt mere festlig kan den fyldes med f.eks. hindbærskum: Pisk en kvart liter piskefløde til skum. En bakke hindbær skylles grundigt og rystes fri for vand, dup evt. med køkkenrulle. Hindbær moses med 1 spk sukker med top og vendes i flødeskum. Husk at kagen skal være helt afkølet før den flækkes. Pynt kagen med blåbær og flødeskumstoppe.